Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Пестите средства със Salus Controls

ВРЪЩАНЕ

Пилеенето на енергия следователно и на пари – всеки ден е чума. Не изключваме осветлението, не изключваме зарядните устройства, спим с включени светлини. Събирайки тези и много други уж пренебрежими действия, ние неволно увеличаваме разходите за експлоатация на домовете си.

Как да намалим консумацията на електроенергия?

Трябва да започнем с подмяна на нашите уреди с такива с висок клас на енергийна ефективност. Но какво да кажем за лошите навици? Ето няколко съвета, които трябва да бъдат приложени днес:

  • Използвайте разумно уреди, които консумират най-много енергия: не перете малки количества в пералнята, не мийте няколко чаши и чинии в съдомиялната машина, затопляйте само необходимото количество вода в чайника.
  • Изключете режима на готовност на телевизори, радиостанции и компютри: в режим на готовност тези устройства консумират само няколко вата, но тези няколко вата ще доведат до икономии през годината.
  • В често използвани помещения заменете крушките с нажежаема жичка с енергоспестяващи лампи.
  • Включете електрониката в разклонител с превключвател.

Въведете решенията на Salus Smart Home във вашия дом:

Aко не се сещате да изключвате осветлението в кухнята банята или да заспивате пред телевизора всяка вечер, нашите интелигентни щепсели са идеалното решение. Работейки според вашия график, Смарт Щепселите в зададеното време ще прекъсне захранването на устройствата и ще намали консумацията на енергия. Просто създайте правило, например, което изключва всичко в полунощ. Не забравяйте, че всяко оптимизирано устройство ще увеличи размера на спестяванията ви.

Време е да помислите как да спестите от отоплението

Лятото е най-доброто време за надграждане на вашата отоплителна система. Преди началото на сезона си струва да помислите как да намалите свързаните с това разходи. Говорейки за бюджетни тежести на домакинствата, трябва да се припомни, че най-голямата част от енергията, консумирана по време на експлоатацията на къщата, се консумира от отоплението. Ако искате да спестите много енергия и съответно пари, не можете да пропуснете предложенията на SALUS Controls за отоплителни инсталации.

Защо?

Тъй като в съвременната и постоянно развиваща се индустрия Умен дом, сегментът, отговорен за контрол на температурата, е най-важен за нашата компания. В тази област имаме познания и опит от много години и съвсем естествено  представихме на пазара много висококачествени продукти и доказани в действие технологични решения.

Защо си струва да се използва интелигентен контрол на отоплението?

Първо, като регулирате температурата на стаите според вашите текущи нужди (например за два часа 26 ℃ в банята, вечер 23 ℃ в хола, през нощта 20 ℃ в спалнята), ще избегнете презатопляне на по-рядко посещаваните стаи и ненужни сметки за отопление, от които не се нуждаете.
Задачата на стайните регулатори SALUS Controls е да поддържат температурата, която сте задали в стаите си. Това не означава, че когато сте далеч от дома, нямате влияние върху работата на отоплителните уреди.
От офиса, от ресторантите, при пътувания – можете да реагирате. Нашите термостати работят в съответствие с графици, но също така вземат предвид и вашите специални изисквания.

Контрол на температурата = контрол на плащанията

На второ място, безплатното приложение SALUS Smart Home регистрира консумацията на енергия на устройства, работещи у дома, като ви дава представа за най-големите източници на потребление на вашите пари. Историята на потреблението на енергия ще ви позволи да направите изчисления на разходите.
Не стреляйте на тъмно – отопление в коридора или лампа в спалнята? Защо сметките са по-високи от очакваното?
С конкретните данни знаете какво да гледате, какъв температурен график да създадете за стаите, къде да инсталирате интелигентни щепсели. По този начин спестяванията ви могат да достигнат до няколкостотин лева годишно и това вече е инвестиция.

Изследванията показват, че осъзнавайки факта, че Smart Home наистина облекчава домакинския бюджет – ние сме готови да инвестираме в него.

284 milions is how much in 2023 we will spend on controlling via smart home

Контакт
Започнете сътрудничество

Контакт

Oфис
+359 2 996 4193

Техническа поддръжка
+359 882 29 14 12
+359 2 996 4193 office.bg@salus-controls.eu

Линия за помощ:


Пон.-Пет.: 900-1730

МонтажникПотребителРазработчик