Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Quantum – познавате ли вече нашия водещ термостат?

ВРЪЩАНЕ

Индустрията на Умен дом непрекъснато расте. Безопасността, комфортът и екологията са неговите основи. Но това, което също е от значение, е атрактивният дизайн на продуктите, който се вписва в модерния интериор. За да отговори на вашите очаквания, SALUS Controls разработи уникален модел терморегулатор – Quantum.

Ще разберете от текста:

  • Какви предимства има Quantum?
  • кои от функциите му са от полза за вашия комфорт?
  • за които е проектиран новият терморегулатор SALUS Controls?
Квантово в умен дом

Какво ви трябва, за да регулирате перфектно температурата в дома си? Замислени, надеждни устройства. Така че вие ​​решавате за доверена марка, а в рамките на тази марка – за клас оборудване, което отговаря на вашите нужди.

Търсите икономична, стандартна или премиум версия? Тъй като искате да имате избор, ще намерите всяка опция в офертата на SALUS Controls.

Днес обаче ще говорим за продукт от най-висок клас, за гордостта на компанията – адаптиран към всички видове отопление, мултифункционален температурен контролер, който се нарича Quantum.

Налични варианти на нашия флагман:

а. Модел SQ610 – вграден, захранван от 230V
б. Модел SQ610RF – монтиран на повърхността, захранван от батерии.

Предимства

Иновативният продукт SALUS Controls с вграден сензор за влажност се характеризира с простота на работа и монтаж, което е възможно на всеки етап от строителната употреба. Няма значение дали строите мечтаната си къща или реновирате стара фамилна къща. Инсталирането на контролера вече не може да бъде по-бързо, а менюто по-интуитивно.

Quantum е елегантен и плосък (само 10 mm дебел при кабелната опция и 11 mm при безжичната опция). Екранът му с подсветка улеснява програмирането и четенето на данни. Възможността да създавате свои собствени работни графици ви помага да персонализирате устройството според вашите нужди. Функцията WARM FLOOR ви позволява да поддържате приятна температура на пода, независимо от активната програма за отопление. Например, ако не е необходимо да подгрявате стаята, а искате да ходите само на топъл под.

Quantum се основава на технологията ZigBee, която може да се обясни най-лесно като домашна мрежа (с обхват до около 100 метра на открито), чрез която вашите устройства комуникират помежду си. Например: сензор за отваряне ще информира системата, че е отворен прозорец и отоплението трябва да бъде изключено, а бутонът OneTouch – ако получи работата – ще каже на интелигентните щепсели да включат осветлението в избраните стаи.

Уникалността на Quantum се дължи главно на технологичните му възможности. За разлика от своите предшественици, той е в състояние да контролира дори всички зони в лентата.
Благодарение на това може да отоплява голяма открита площ, напр. хол, съчетан с кухня и трапезария.

Отоплението на вашия дом скача на най-високо ниво също благодарение на интелигентната оптимизация на контролера. Сред многото полезни функции, тази заслужава специално внимание, защото значително подобрява топлинния Ви комфорт.

Как работи?

Надежден, защото математически. Алгоритмите, разработени от технолозите на SALUS Controls, изчисляват момента, в който източникът на топлина се включва и изключва, така че в избран период от време или в точно определено време температурата, която сте задали в стаите си, да се поддържа. Импулсно, няколкоминутно подгряване поддържа нужните условия в стаите.

Ако нуждите на тялото ви се променят временно, имате възможност да използвате режима за отмяна на температурата. Можете ръчно да регулирате настройките на системата според вашето настроение, като ги запазите до следващата промяна в графика за отопление.

Онлайн? Извън линия? Ти избираш.

В комбинация с шлюза и уеб приложението Quantum е част от SALUS Smart Home. Моделът SQ610 комуникира безжично с други интелигентни системни компоненти (щепсели, релета, контролни ленти, безжични глави) в онлайн режим. В офлайн режим (т.е. без приложения и без достъп до Интернет) е възможна безжична работа на контролера под различно „управление“ – налично в офертата на локалния координатор на режима.

Важното е, че използването на предимствата на флагмана SALUS Controls не е изключено и без сътрудничество с гореспоменатите устройства. Quantum SQ610 ще работи перфектно като независим регулатор, свързан към приемник (напр. Кабелна контролна лента или директно към нагревателно устройство като котел). Конфигурираният по този начин контролер може да бъде добавен и към приложението SALUS Smart Home, като му осигури безжична комуникация с други системни елементи.

За кого?

Предимствата на такова модерно устройство ще бъдат оценени от клиенти, които се грижат за перфектен контрол на отоплението, осветлението и ролетните щори в дома си. Но не само. Quantum е истинско удоволствие за хотелиерите. В това умно устройство можете да зададете ПИН код и да зададете лимити, благодарение на което гостите на хотела ще регулират температурата в стаите си само в рамките, определени от собственика. Така че, ако наемате стаи в тиха къща за гости, не се страхувайте от клиентите-мечтатели и неконтролираното увеличение на таксите. Подходящ регулатор ще спре гостите ви да не се изплашат.

Гъвкавостта и многофункционалността на Quantum е толкова голяма, защото се основава на грижата за комфорта и удовлетвореността на потребителите. При създаването на нов модел терморегулатор, експертите на SALUS Controls имаха едно основно предположение: да ви дадат истинската плячка на модерната сградна автоматизация.

Контакт
Започнете сътрудничество

Контакт

Oфис
+359 2 996 4193

Техническа поддръжка
+359 882 29 14 12
+359 2 996 4193 office.bg@salus-controls.eu

Линия за помощ:


Пон.-Пет.: 900-1730

МонтажникПотребителРазработчик