Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Какво прави SALUS Controls уникален?

ВРЪЩАНЕ

По много причини, на които си струва да ни се доверите, избрахме две.
Виж ги!

Съвременните технологии са създадени от човека в услуга на човека. Труизъм? Може би, но един от онези, които не плашат с тривиалност.

Сензори за безопасност, оптимално контролирана отоплителна система, топъл под – всеки ден оценяваме приноса на модерните технологични решения за нашия живот. Благодарение на тях живеем по-безопасно, по-икономично, по-удобно. И по-приятно.

Топлината в стаите и уютното осветление са, метафорично казано, вратата към комфорта. За да ги отворите, са ви необходими два ключа: надеждни устройства и подходящо обучен човек, който ще ги инсталира във вашия дом.

Ще разберете от текста:

• какво характеризира продуктите на SALUS Controls
• как обучаваме нашите инсталатори

1. Лесна работа с усъвършенствана технология
Дяволът не е толкова страшен, колкото ви се струва

В нашите терморегулатори не е нужно да се страхувате от сложни менюта и сложни пътища за достъп до необходимите функции. SALUS Controls проектира своите устройства според принципа на “трите фундамента”:

• бърз монтаж
• бърза конфигурация
• бързо обслужване

Удобството на потребителя е нашата цел. Например, технологично усъвършенстваният температурен контролер Quantum SQ610 е лесен и приятен за използване, което се улеснява от: подсветка на екрана, изчистено меню, персонализация на показваната информация (т.е. възможността да се реши кои параметри на работата на контролера на дисплея ще бъдат видими и които ще бъдат скрити).

Устройството може да работи както в безжична мрежа (с UGE600 интернет гейтуей или координатор CO10RF), така и като отделен контролер, свързан към приемника. Ако конфигурацията на Quantum се извършва през интернет гейтуея, от втората опция можете да преминете към първата – добавете контролера към системата SALUS Smart Home. Това ще позволи онлайн контрол и комуникация с другите му елементи.

Важното е, че намалихме до минимум броя кликвания, които инсталаторът трябва да направи, когато за първи път стартира нашия водещ контролер за температура. Можете да завършите инсталирането му в няколко стъпки:

Свързване на контролера към 230V
Избор на език за инсталиране и работа
Избор на режим – нека повторим:

безжично онлайн: изтеглете приложението, свържете гейтуея, сдвоете регулатора с него
безжичен офлайн (без приложение): конфигуриране чрез интернет гейтуей (дава възможност за по-късен интернет контрол) или чрез мрежов координатор на ZigBee (не дава възможност за по-късен интернет контрол)
кабелно независимо: Quantum SQ610 е свързан към приемника (по-късно може да бъде добавен към приложението SALUS Smart Home)

При нас дяволът не е толкова черен, колкото го рисуват! Лесното управление на усъвършенстваната технология е не само водеща характеристика, но и една от най-силните страни на SALUS Controls.

2. Експерти по SALUS Controls
Практиката прави майстора

Търговските представители и монтажниците на продуктите на SALUS Controls не са случайни хора. Преди някой да започне своето професионално приключение с нашата компания завинаги, той трябва да премине прецизно обучение за продуктите и приложенията.

След като научим необходимата теория, нашите обучения навлизат в етапа на семинари и включват практика с макетни инсталации. Ние преподаваме:

изграждане, монтаж и експлоатация на оборудване
продуктови сиситеми и взаимоотношения между тях
възможни електрически схеми
навигация в уеб приложението SALUS Smart Home
Програмиране на правило OneTouch

Практиката прави майстора, така че честото използване на устройства и системи в иснински сгради, къщати или офиси добавя знания и умения. Тук няма край, защото нашите хора редовно посещават практическо и теоретично обучение, за да допълнят своите знания и умения.

Няма да се изгубите в технологичния свят на SALUS Controls. Нашите експерти ще ви помогнат да изберете оборудването, което отговаря на вашите домашни условия (търговски представители), да го инсталират и да ви научат как да го използвате (инсталатори), както и да отговорят на всички ваши въпроси по всяко време на използване.

Онлайн обучение и уебинар
През последните месеци обърнахме изключително внимание на възможността да участваме в надеждно онлайн обучение. Организирахме поредица от тематични уебинари, по време на които нашите експерти представиха серията продукти SALUS Smart Home, консултираха избора, обсъдиха как да инсталирате и сдвоите устройства и отговориха на въпросите на участниците. Запис от предаването на уебинарите е достъпен в канала на SALUS Controls Bulgaria в YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCGwzyiEVNlPezThNBFe5oZw/featured

Обучителни курсове за другите продуктови серии на SALUS Controls също са достъпни онлайн.

Няма да се изгубите в технологичния свят на SALUS Controls. Нашите експерти (търговски представители) ще ви помогнат да изберете оборудването, което отговаря на вашите лични условия, да го инсталират и да ви научат как да го използвате (инсталатори), както и да отговорят на всички ваши въпроси по всяко време на използване (услуга).

Контакт
Започнете сътрудничество

Контакт

Oфис
+359 2 996 4193

Техническа поддръжка
+359 882 29 14 12
+359 2 996 4193 office.bg@salus-controls.eu

Линия за помощ:


Пон.-Пет.: 900-1730

МонтажникПотребителРазработчик