Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

Пестите средства със Cалус Kонтролc

ВРЪЩАНЕ

Пилеенето на енергия è следователно и на пари – всеки ден е чума. Не изключваме осветлението, не изключваме зарядните устройства, спим с включени светлини. Събирайки тези и много други уж пренебрежими действия, ние неволно увеличаваме разходите за експлоатация на домовете си.

Как да намалим консумацията на електроенергия?

Трябва да започнем с подмяна на нашите уреди с такива с висок клас на енергийна ефективност.

Но какво да кажем за лошите навици?

Ето няколко съвета, които трябва да бъдат приложени днес:

  • Използвайте разумно уреди, които консумират най-много енергия: не перете малки количества в пералнята, не мийте няколко чаши и чинии в съдомиялната машина, затопляйте само необходимото количество вода в чайника.
  • Изключете режима на готовност на телевизори, радиостанции и компютри: в режим на готовност тези устройства консумират само няколко вата, но тези няколко вата ще доведат до икономии през годината.
  • В често използвани помещения заменете крушките с нажежаема жичка с енергоспестяващи лампи.
  • Включете електрониката в разклонител с превключвател.

Въведете решенията на Salus Smart Home във вашия дом: ако не се сещате да изключвате осветлението в кухнята / банята или да заспивате пред телевизора всяка вечер, нашите интелигентни щепсели са идеалното решение. Работейки според вашия график, Смарт Щепселите в зададеното време ще прекъсне захранването на устройствата и ще намали консумацията на енергия. Просто създайте правило, например, което изключва всичко в полунощ. Не забравяйте, че всяко оптимизирано устройство ще увеличи размера на спестяванията ви. Време е да помислите как да спестите от отоплението. Лятото е най-доброто време за надграждане на вашата отоплителна система. Преди началото на сезона си струва да помислите как да намалите свързаните с това разходи. Говорейки за бюджетни тежести на домакинствата, трябва да се припомни, че най-голямата част от енергията, консумирана по време на експлоатацията на къщата, се консумира от отоплението. Ако искате да спестите много енергия и съответно пари, не можете да пропуснете предложенията на SALUS Controls за отоплителни инсталации.

Защо?

Тъй като в съвременната и постоянно развиваща се индустрия Умен дом, сегментът, отговорен за контрол на температурата, е най-важен за нашата компания. В тази област имаме познания и опит от много години и съвсем естествено è представихме на пазара много висококачествени продукти и доказани в действие технологични решения.

turning on the kettle, creating the savings

Защо си струва да се използва интелигентен контрол на отоплението?    

Първо, като регулирате температурата на стаите според вашите текущи нужди (например за два часа 26 ℃ в банята, вечер 23 ℃ в хола, през нощта 20 ℃ в спалнята), ще избегнете презатопляне на по-рядко посещаваните стаи и ненужни сметки за отопление, от които не се нуждаете.

Задачата на стайните регулатори SALUS Controls е да поддържат температурата, която сте задали в стаите си. Това не означава, че когато сте далеч от дома, нямате влияние върху работата на отоплителните уреди.

От офиса, от ресторантите, при пътувания – можете да реагирате. Нашите термостати работят в съответствие с графици, но също така вземат предвид и вашите специални изисквания.

Контрол на температурата = контрол на плащанията

На второ място, безплатното приложение SALUS Smart Home регистрира консумацията на енергия на устройства, работещи у дома, като ви дава представа за най-големите източници на потребление на вашите пари. Историята на потреблението на енергия ще ви позволи да направите изчисления на разходите.

Не стреляйте на тъмно – отопление в коридора или лампа в спалнята? Защо сметките са по-високи от очакваното?

С конкретните данни знаете какво да гледате, какъв температурен график да създадете за стаите, къде да инсталирате интелигентни щепсели. По този начин спестяванията ви могат да достигнат до няколкостотин лева годишно и това вече е инвестиция.

Изследванията показват, че осъзнавайки факта, че Умен дом наистина облекчава домакинския бюджет – ние сме готови да инвестираме в него.

284 milions is how much in 2023 we will spend on controlling via smart home

Контакт
Започнете сътрудничество

Контакт

Oфис
+359 2 996 4193

Техническа поддръжка
+359 882 29 14 12
+359 2 996 4193 office.bg@salus-controls.eu

Линия за помощ:


Пон.-Пет.: 900-1730

МонтажникПотребителРазработчик