Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane
Безжични температурни контролери


Каним ви да се запознаете с част от предлаганите от SALUS Controls безжични температурни контролери, които са идеална опция за клиенти, които ценят модерните технологии, както и най-високия комфорт приексплоатация. Стайните контролери за CH осигуряват пълен топлинен комфорт.

Безжичният температурен контролер на SALUS Controls позволява лесно управление на температурата във всички домашни или офис помещения.


Какво предлага безжичен контролер за температура?


Терморегулаторът ви дава контрол и възможност за управление на отоплението (в случая на серията SALUS Smart Home – също и чрез Интернет), предлагайки широка гама от функционалности за оптимален комфорт, като същевременно пестите енергия. Всеки безжичен терморегулатор е създаден с помощта на най-висококачествените компоненти, което гарантира безпроблемна и надеждна работа. Нашата оферта включва CO стайни контролери, предназначени за управление на отоплителни системи от всякакъв тип (подово отопление, радиаторно отопление). Устройствата са предназначени за жилищни, офис и търговски площи. Безжичният контролер на температурата е лесен за използване, без да е необходима сложна и „мръсна“ инсталация.


Защо електронният контролер на температурата си струва да се използва във всяка стая?


Защото това е най-рентабилното решение. Ако електронни безжични контролери за температура (напр. Quantum SQ610RF) са инсталирани във всички стаи – т.е. във всички отоплителни зони, като: спалня, стая, кабинет, хол с трапезария – тогава температурата може да се настрои индивидуално навсякъде.


Оферта за терморегулатори в SALUS Controls


SALUS Controls е специализирана в съвременните технологии за управление, предоставяйки на клиентите надеждни решения за интелигентна сградна автоматизация. Нашата оферта включва безжични, електронни терморегулатори, които отговарят на най-високите изисквания по отношение на функционалност, дизайн и лекота на инсталиране. Препоръчваме:


• контролери (температурни контролери) с докосване, модерни дисплеи и големи LCD екрани с подсветка, но също така:
• традиционни модели, т.е.лесни за използване температурни контролери с копче
• терморегулатори, предназначени за повърхностен или самостоятелен монтаж
• устройства, работещи на 868 MHz, което гарантира стабилен и устойчив на смущения сигнал.

Температурните контролери на SALUS Controls също са с голям обхват, широк диапазон на контрол на температурата, различни режими за избор – в зависимост от избрания модел.


Поръчайте модерен терморегулатор


Всеки регулатор на температурата на SALUS Controls осигурява бърза комуникация между панела и котела. Нашите регулатори, предназначени за контрол на СН, са с гаранция за качество в продължение на много години. Каним ви да се запознаете с офертата за наличните модели..

Ако имате някакви въпроси или съмнения, моля, свържете се с техническата поддръжка на SALUS Controls. Осигуряваме техническа поддръжка на всеки етап от използването на продукта и надеждно обслужване. Нашата дистрибуторска мрежа обхваща много градове в цялата страна. На подстраниците на отделни продукти можете да проверите наличността на продукта при дистрибутора.

Контакт
Започнете сътрудничество

Контакт

Oфис
+359 2 996 4193

Техническа поддръжка
+359 882 29 14 12
+359 2 996 4193 office.bg@salus-controls.eu

Линия за помощ:


Пон.-Пет.: 900-1730

МонтажникПотребителРазработчик