Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane

БЛОГ

В нашия блог ще намерите важна информация от отоплителната индустрия и практически съвети за управление на отоплението с марката SALUS Controls.


ПРОЧЕТИ

WQ610 / WQ610RF Open-Therm, по-доброто управление на газови котли

SALUS Controls https://salus-controls.bg/ редовно конструира технологично усъвършенствани продукти. Този път представихме на пазара, предлаган в два варианта, дизайнерски, ултратънък термостат, проектиран специално за използване с котли за централно отопление.

ПРОЧЕТИ

Подово или радиаторно отопление! Kое е по-изгодно?

Kогато строим или ремонтираме къща, се чудим кой е на най-удачният метод за отопление: подово отопление или радиаторно отопление? Всяко от тези решения има както предимства, така и недостатъци. Също така не е необходимо да се вземе решение само за един тип инсталация.

ПРОЧЕТИ

Какъв вид отопление да изберете за банята?

Изборът на вид отопление за баня е от решаващо значение за комфорта на домакинството. Какъв вид инсталация трябва да изберете: модерна система за подово отопление или традиционен радиатор?

ПРОЧЕТИ

Повърхностното отопление само подово отопление ли е?

В съвременната строителна индустрия повърхностното отопление . Какви видове повърхностно отопление обаче изобщо трябва да изберем? Със сигурност не е само подовото отопление.

ПРОЧЕТИ

Радиаторно или подово отопление, ефективност и спестяване, кое да изберем?

В къща от 160 м2 искам да инсталирам подово отопление. Това достатъчно ли е за отопление на всички помещения? Един приятел препоръчва да инсталирате допълнителни радиатори. Моля за съвет!

ПРОЧЕТИ

Димиране на осветлението – защо си заслужава?

Димеране на осветлението (димер) е едно от най-популярните устройства, работещи в умен дом. Позволява ви да регулирате яркостта в стаята спрямо времето от деня и какво настроение искаме да създадем в момента. Благодарение на него домът става универсален, по-добре адаптиран към нуждите на потребителя.

ПРОЧЕТИ

Предимства на подовото отопление

Радиаторите у дома са стандартно и очевидно решение, но дали е най-доброто?

ПРОЧЕТИ

ZigBee мрежа – какво точно представлява и къде се използва?

Smart Home влезе завинаги в домовете ни. Създаването на домашни мрежи (PAN - Personal Area Networks) се превърна в необходимост, тъй като почти всеки днес има под ръка решения.

ПРОЧЕТИ

Каква стайна температура е най -добра за вашето здраве?

Влиянието на температурата върху нашето благосъстояние е огромно. Ефективна работа, подходящ сън, добро настроение - топлинните условия на стаите, които използваме, влияят на всичко това.

ПРОЧЕТИ

Salus сензори за движение във вашия дом

Защо сензорите за движение / сигурност са толкова важни? Smart Home, или интелигентна мрежа за автоматизация на сградите, дава на потребителите възможността да коригират домашните функции според нуждите си

ПРОЧЕТИ

Вентилаторни конвектори – характеристики и видове

Кой ще има полза от вентилаторните конвектори? Лятото е пред нас - най-горещите месеци в годината.

ПРОЧЕТИ

SALUS Controls и Google Home – използвайте гласа си, за да управлявате дома си

SALUS Controls и Google Home - използвайте гласа си, за да управлявате дома си.

ПРОЧЕТИ

Подготовка на отоплителната инсталация за посрещане на отоплителния сезон от Салус България

Важни стъпки за извеждане от временната почивка на отоплителната система, която е силно експлоатирана през зимата и почти не използвана през лятото. През студените сезони радиаторите и подовите контури работят на „пълна пара“.

ПРОЧЕТИ

SALUS Smart Home Комфорт

SALUS Smart Home е решение, което помага не само да живеете комфортно, но и да спестите пари.

ПРОЧЕТИ

Контрол на отоплението: 3 стъпки, за да бъдете пестеливи със Salus Controls

Как да не губим енергия и да намалим предаването на замърсители във въздуха? Има много възможности, освен замяната на котел на въглища с екологичен.

ПРОЧЕТИ

Стайни термостати – какво ги различава в зависимост от вида на отоплителната система?

Алгоритъмът за контрол на отоплението не е нищо повече от схема за отопление, вградена в регулатора на температурата, отговорен за поддържането на зададената температура в помещението.

ПРОЧЕТИ

Интернет контрол за отопление – 10 предимства

Онлайн животът е най-великият символ на нашето време. С други думи, това вече е необходимост. В новите модерни, енергийно ефективни домове ние искаме да управляваме дистанционно не само различните електрически устройства, а и определено оборудване - включително отоплителната система - през Интернет.

ПРОЧЕТИ

Правило ONE TOUCH – едно докосване, много възможности

магия? Тъй като с помощта на съветника за правила OneTouch във вашия интелигентен дом можете да управлявате устройствата си като магическа пръчка.

ПРОЧЕТИ

Пестите средства със Salus Controls

Пилеенето на енергия следователно и на пари - всеки ден е чума. Не изключваме осветлението, не изключваме зарядните устройства, спим с включени светлини.

ПРОЧЕТИ

Quantum – познавате ли вече нашия водещ термостат?

Благодарение на многофункционалния контролер Quantum, управлението на отоплението се издига до най-високо ниво на комфорт и удобство.

ПРОЧЕТИ

Какво прави SALUS Controls уникален?

Има хиляда причини, поради които си струва да ни се доверите, избрахме две. Виж това!

ПРОЧЕТИ

Добре дошли в блога на SALUS Controls!

Ние сме с вас от много години. Готови за пазарните предизвикателства и отворени за вашите нужди, ние създадохме фирмен блог.

ПРОЧЕТИ

Контакт
Започнете сътрудничество

Контакт

Oфис
+359 2 996 4193

Техническа поддръжка
+359 882 29 14 12
+359 2 996 4193 office.bg@salus-controls.eu

Линия за помощ:


Пон.-Пет.: 900-1730

МонтажникПотребителРазработчик