Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane
Каква е ползата от контролера за СН помпата?


В малки отоплителни инсталации, където помпата не се управлява от регулатора на котела, контролерът на помпата CH става много важен. Тези устройства, предназначени за помпи за централно отопление, са отговорни за работата и защитата на помпата, чието използване също удължава живота на помпите. Контролерът за помпата за централно отопление е оборудван с температурен сензор и контролира включването и изключването на устройството. Това решение предотвратява пускането на помпата без нужда.


Използването на контролера на водната помпа в CO веригата повишава комфорта на потребителите и също така подобрява ефективността на отоплителната система, благодарение на което тя работи по-икономично и ефективно през отоплителния сезон, което натоварва домакинския бюджет. Контролерът на помпата удължава живота на помпата, напр. като предотвратява ненужната работа на помпата, когато температурата надвишава желаната стойност. Това спестява електричество.


Управлението на отоплението е важно -много съвременни котли вече са оборудвани с най-простите температурни контролери на ниво производство. Въпреки това, в инсталациите, подложени на сезонна модернизация, имаме възможност да ги модернизираме с най-добрите и най-ефективни контролери на помпата.


Какви са предимствата от използването на контролери за помпа SALUS Controls CH?


Тези контроли спестяват енергия и гарантират, че помпата функционира гладко и правилно за дълго време, увеличавайки нейния живот.


Три основни функции на контролерите на помпата могат да бъдат определени:


• включване и изключване на помпата в рамките на определен температурен диапазон
• предотвратяване на замръзване чрез включване на помпата, когато температурата падне под 5ºC (функция против замръзване)
• Защита срещу блокиране извън отоплителния сезон (функция против блокиране)

Контакт
Започнете сътрудничество

Контакт

Oфис
+359 2 996 4193

Техническа поддръжка
+359 882 29 14 12
+359 2 996 4193 office.bg@salus-controls.eu

Линия за помощ:


Пон.-Пет.: 900-1730

МонтажникПотребителРазработчик