English
Polski
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane
Каква е разликата между външния контролер и стайния контролер?


Външният контролер е устройство с външен температурен сензор, за разлика от стайния регулатор. По този начин, за разлика от стайния контролер, който измерва температурата в интериора, външният контролер регулира температурата на водата в инсталацията (това е коефициентът на нагряване, необходим за поддържане на зададената температура), въз основа на текущата външна температура.


Предимства на регулаторите на времето


Регулираната по този начин температура дава възможност за поддържане на подходящата температура в помещенията, тъй като устройството реагира на промените в метеорологичните условия, дори преди те да имат отрицателно въздействие върху стайните температури. Благодарение на това, външният контролер е в състояние да гарантира висок топлинен стандарт и безпроблемна работа на котела, без прекъсвания, което се изразява в икономия на енергия и икономии в семейният бюджет.

Външните контролери могат да бъдат допълнително оборудвани с редица функции, които позволяват индивидуално програмиране. Пример за това могат да бъдат седмичните програми, които ще ви позволят периодично да понижавате температурата в избрани дни или в определени часове, т.е. през нощта или по време на пътуването на потребителите, например.

Контакт
Започнете сътрудничество

Контакт

Oфис
+359 2 996 4193

Техническа поддръжка
+359 882 29 14 12
+359 2 996 4193 office.bg@salus-controls.eu

Линия за помощ:


Пон.-Пет.: 900-1730

МонтажникПотребителРазработчик