Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane
Смарт решения за дома със смарт хоум системата на SALUS Controls

 

Колкото и да се стремим да позабавим темпа на технологично развитие, контролът на автоматизираните системи над човешката същност е завзел необратим мащаб. Излишно е да си спомняме с умиление за спокойствието на старите времена, отхвърляйки самоотвержено всяка форма на технологичен напредък, защото този процес е малко или много неизбежен. Това, в което си струва да влагаме енергията си, е да адаптираме технологиите към по-качествен живот, взимайки само най-доброто от всяка неоспоримо гениална иновация. Докато преди 20 години къщите от холивудските продукции са ни се струва прекалено футуристични, то днес смарт хоум системата е почетния член в почти всяко семейство.

 

Идеалната почивка със смарт хоум системата

 

Отпътувайки на ваканция, колкото и добра организация да следваме, трудно бихме се отърсили от мисълта, че сме забравили нещо. Тази тихо прокрадваща се мисъл понякога е в състояние да провали цялата почивка, като не ни позволява да се отпуснем напълно. В частен случай даваме ключа от вкъщи на близки и приятели, които да наглеждат дома ни, докато ни няма. В идеалния случай сме се доверили на смарт хоум системата на SALUS Controls, която без възражения се грижи за комфорта и безопасността на дома ни, колкото време се налага.

Смарт хоум системата работи с множество, индивидуално програмирани режими, които да ни гарантират домашното спокойствие от всяка точка на света. В режим Ваканция на смарт хоум системата на SALUS Controls ние можем да програмираме отоплението на по-ниска температура, която да поддържа комфорта в дома, докато ни няма. Смарт хоум системата работи и с план-графици, при които имаме възможността да зададем дата и ориентировъчен час за връщане, за да напомним на смарт хоум системата да преустанови икономичния отоплителен режим. Благодарение на тази функционалност на смарт хоум системата, ние си гарантираме уютното посрещане, от което се нуждаем в края на нашата ваканция.

 

Контрол над температурата със смарт хоум системата

 

Независимо дали планираме по-дългосрочна ваканция или стандартното ежедневно 8-часово отсъствие, смарт хоум системата ни съдейства за икономичното и същевременно ефективно отопление на дома. В зависимост от нашите предпочитания и рутината на ежедневието ни, смарт хоум системата следва безусловно предварително зададената температура през всеки момент от денонощието. Благодарение на смарт хоум системата, ние можем да се насладим на топло посрещане след дългия работен ден, което да ни очарова, докато заспим. След това смарт хоум системата автоматично ще намали градусите, гарантирайки ни спокоен и здравословен сън в препоръчително по-хладна среда. Настройвайки смарт хоум системата спрямо нашия график на събуждане и ставане, ние можем отново да се насладим на приятните и топли сутрини, без да ни се налага да се сблъскваме със смразяващите температурни амплитуди от момента, в който напуснем топлината на завивките.

Благодарение на седмичните терморегулатори за отопление, свързани към смарт хоум системата, ние залагаме разнообразни графици на работа за всеки ден от седмицата. При стандартна 5-дневна работна седмица, смарт хоум системата може да се съобрази с почивните дни, като поддържа целодневно домашния комфорт, без да коригира градусите през определени моменти от деня. Дистанционното управление на смарт хоум системата ни позволява контрол над отоплението дори и в случаите, в които ежедневната ни ангажираност не следва установен модел на отсъствие. Използвайки мобилното приложение на смарт хоум системата на SALUS Controls, ние сме в състояние да задаваме корекции на температурата в реално време, съобразявайки се с моментите на отсъствие и присъствие в дома.

 

Смарт хоум система във всеки детайл от ежедневието

 

Смарт хоум системата на SALUS Controls предоставя и някои по-малки, но все така полезни предимства, чрез които смарт хоум системата добавя нотка комфорт към атмосферата в дома. Един от тези така любими моменти на грижа от страна на смарт хоум системата е контролът над осветлението. Вече не е необходимо да обикаляме дома преди сън, за да загасим всички лампи, защото смарт хоум системата използва детектори за движение, които сами подават команда за гасене след определен период на покой в помещението. В режим Изчакване на смарт хоум системата можем да зададем и установен час на изгасване на осветлението в цялата къща или на отделни помещения. Едновременно с осветлението, смарт хоум системата задейства и затваряне на щорите, подготвяйки атмосферата за цялостен покой. На същия принцип смарт хоум системата се събужда малко преди нас, като отваря щорите и включва осветлението, ако се налага.

В случаите, когато вечерният час се отнася само за най-малките членове от семейството, можем да се доверим на компактните и все така интелигентни помощници към смарт хоум системата – умните щепсели. Благодарение на тяхната непосредствена комуникация със смарт хоум системата, ние управляваме нощната лампа в детската стая от разстояние. Следвайки предварително зададените в смарт хоум системата графици на сън на детето, умният щепсел преустановява своята работа през предварително зададения времеви интервал. Контролът над контактите от смарт хоум системата ни носи не само комфорт, но и сигурност. Тяхната връзка със смарт хоум системата ни гарантира безопасността в дома, като защитава електрическата инсталация от претоварване и ни предоставя история на консумацията на енергия. Друго предимство на смарт хоум системата, което сигнализира за сигурността в нашия дом, са датчиците за дим и теч, които посредством мобилното приложение на смарт хоум системата изпращат известия към телефона ни при регистриране на неизправности.

 

Смарт хоум система на един клик разстояние

 

Няма как да говорим за развитие на технологиите и да пропуснем значителната роля на смартфоните. Тяхното присъствие е станало неизменна част от ежедневието ни, затова и към смарт хоум системата на SALUS Controls е разработено мобилно приложение за улеснен достъп и невъзпрепятстван контрол. Благодарение на мобилната апликация на смарт хоум системата, ние не само задаваме предварителни графици на работа, но и имаме възможността да ги променяме от разстояние в реално време. Това предимство на смарт хоум системата на SALUS Controls ни позволява не просто да коригираме температурата вкъщи от комфорта на завивките, но най-вече да получаваме достъп до режима на работа на всяка отделна система, когато сме на километри от дома.

Допълнително предимство на мобилното приложение на смарт хоум системата е своевременното уведомяване за възникнали неизправности и грешки, които биха могли да създадат необратими последствия върху домашното имущество. Освен засичането на течове и дим, чрез смарт хоум системата ние имаме контролиран поглед върху активността на всеки един компонент от отоплителната и осветителната системи, както и върху електрическата мрежа, посредством интелигентните щепсели.

 

Смарт решения за дома със смарт хоум системата на SALUS Controls

Идеалната почивка със смарт хоум системата

Контрол над температурата със смарт хоум системата

Смарт хоум система във всеки детайл от ежедневието

Смарт хоум система на един клик разстояние

Контакт
Започнете сътрудничество

Контакт

Oфис
+359 2 996 4193

Техническа поддръжка
+359 882 29 14 12
+359 2 996 4193 office.bg@salus-controls.eu

Линия за помощ:


Пон.-Пет.: 900-1730

МонтажникПотребителРазработчик