Polski
English
Українська
Český
Български
Slovenský
Srbija
Русский
Latvija
Lietuva
Slovenija
Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Ελληνικά
Española
Italiano
Eestlane
Таймер


За да спестим енергия у дома, ние избираме програми по време: просто задайте времето, когато устройствата трябва да включват и изключват отоплението.


Как работи таймерът?


Функционирането на програмите по време е изключително просто. След програмиране на времето, в точно определен час, таймерът включва свързаната отоплителна система. Конфигурацията и връзката към отоплителната система са много сходни. Независимо от типа програма, схемата остава същата, т.е.достатъчно е да зададете избраното време и устройството ще изключи инсталацията в точно определен час. В зависимост от модела, таймерът може да се управлява по електронен път с помощта на LCD екрана и бутоните или ръчно с помощта на копче.


Таймерът може да бъде програмиран в два режима:


• Седмичен (5 + 2) – работата е в зависимост от делничните дни. Най-ефективен е, когато членовете на домакинството са на работа / училище през седмицата (понеделник-петък) и остават вкъщи през уикендите по едно и също време.
• Ежедневно – в този режим работата на таймера е настроена за 24-часов цикъл. През деня отоплението започва на три пъти, напр. за 2 часа в 6 ч. сутринта, 16 ч. и 20 ч. вечер.D67.


Някои модели имат функция за програмиране и по двата начина, споменати по-горе.


SALUS Управлява функциите на таймера


Времевите програми на нашата марка се използват за настройване на времето и управление на електрически устройства в домашни или индустриални системи за автоматизация (помпи, осветление и др.) Според индивидуална времева програма, зададена от избрания потребител.


Таймерът включва и изключва избраното устройство или електрическа верига с кодирани часове в налични цикли (ежедневно, седмично с функция 5-2, т.е. 5 работни дни + 2 уикенда), където можем да дефинираме до три програми с точност до минутата.


При този тип оборудване също има промяна от лятно към зимно часово време, в ръчна или автоматична форма. Контролерът е снабден с функция за избор на часова зона. Благодарение на това времето за смяна е напълно съвместимо с местното време.

Контакт
Започнете сътрудничество

Контакт

Oфис
+359 2 996 4193

Техническа поддръжка
+359 882 29 14 12
+359 2 996 4193 office.bg@salus-controls.eu

Линия за помощ:


Пон.-Пет.: 900-1730

МонтажникПотребителРазработчик